Unde să îți petreci primăvara în Europa?

destinatii-primavara

Ianuarie și Februarie sunt cele mai potrivite luni pentru rezervarea vacanței de primăvară. Fie că îți dorești să petreci câteva zile într-un oraș nou sau câteva zile la plajă, există prețuri mici pentru aproape toate destinațiile. 

City-break pentru primăvara anului 2017

Cu prețuri începând de la 10 EUR pentru bilet dus-întors, capitalele europene au rămas în topul preferințelor pentru un weekend petrecut departe de casă. Printre cele mai populare destinații se află și anul acesta Bruxelles, Berlin, Roma, Budapesta, Londra și Atena.

Primăvara la plajă

Pentru cei care nu mai pot aștepta până la vară pentru primul strat de bronz, se pot răsfăța în una dintre destinațiile Europei care încă de prin martie au temperaturi apropiate 20 de grade Celsius. Cipru, Grecia sau Italia au temperaturi plăcute în luna martie, iar dacă te plimbi la pas prin orașe ai toate șansele să te întorci mai ”colorat” decât ai plecat.

#kinderonniegoestocyprus #limassol #cyprus #youthexchange #extraordinaryexplorer

A post shared by V E R A (@kinderonnie) on

Vizitează țările nordice

Dacă ești rezistent la frig și vrei să te bucuri de o experiență culturală total diferită de cea sud-europeană, încearcă țările din nordul continentului. Bilete pentru zborurile către Suedia, Norvegia și Danemarca au prețuri foarte bune în lunile martie și aprilie. Evită aglomerația din sezonul cald și bucură-te de o experiență unică în această primăvară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s