Destinații spectaculoase pe care nu le-ai luat în considerare până acum, dar ar trebui

galapagosPământul este plin de locuri mai puțin cunoscute care par desprinse din altă lume ce așteaptă să fie descoperite. Conform unor studii recente, călătoriile reprezintă una dintre cele mai benefice activități pentru organismul uman și starea noastră de spirit, așa că, fără alte introduceri, vă prezint destinații spectaculoase pe care nu le-ai luat în considerare până acum, dar ar trebui:

Riga

Capitala Letoniei, Riga, reprezintă una dintre cele mai potrivite alegeri pentru turiștii care caută o destinație în care să admire arhitectura clădirilor, să se plimbe printre străduțele strâmte și să se bucure de e cafea pe o terasă cochetă.

riga

thousandwonders.net

Insulele Galapagos

O destinație exotică pe care nu trebuie să o ratați! Insulele Galapagos se află la aproximativ 1.000 km depărtare de teritoriul continental al statului sud-american Ecuador. De departe, cea mai mare atracție a insulelor o reprezintă țestoasele gigantice de aici.

galapagos-1

destinationtips.com

galapagos

honeymoons.com

Tikal, Guatemala

Tikal este cel mai mare sit arheologic, care prezintă istoria impresionantă a civilizației Maya. Situl se întinde pe o suprafață de 16 kilometri pătrați și cuprinde peste 3000 de structuri.

tikal

ideasqueayudan.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s