FOTO – Iahturi de milionar cu care să descoperi lumea

tropical-island-yacht

Știm deja că vacanțele lungi și dese sunt cheia marilor succese și că ne simțim mult mai împliniți și fericiți atunci când călătorim decât atunci când cumpărăm lucruri, dar totuși unul dintre iahturile astea chiar m-ar face să mă simt mai fericită și împlinită. Bonus, aș putea să și călătoresc cu ajutorul lor. Voi ce spuneți?

Iahtul ”A”

iacht-a

Aparținând miliardarului rus Andrey Melnichenko, Iahtul ”A” este cea mai mare ambarcațiune de acest tip și cu siguranță și cea mai luxoasă. Iahtul a costat aproximativ 300 de milioane de dolari și măsoară 120 de metri lungime.

Iahtul „Maltese Falcon”

maltese-falcon

Asemănătoare cu o navă a piraților din secolul al XVIII-lea, ”Maltese Falcon” este o ambarcațiune de mare viteză, echipată cu tehnologie de ultimă oră. Pun pariu că o croazieră pe Mediterană pe asemenea vas e o adevărată plăcere!

Iahtul “Tropical Island Paradise“

tropical-island-paradise

Dintre toți și dintre toate, pe acesta l-aș alege dacă aș avea 550 de milioane de dolari și chiar n-aș avea ce face cu ei. Practic, aș avea propria mea insulă plutitoare pe care să o mut din Europa, în Asia și apoi din Asia în America. Vestea bună este că aș fi și singura care l-ar avea pentru că iahtul se află încă în faza de proiect și așteaptă ca cineva să dea toți banii să-l construiască. “Tropical Island Paradise“, așteaptă-mă că vin!

*Sursă foto: Brightside.me

CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s