Topul celor mai înspăimântătoare locuri din lume

st-george-lukova-cehia

Cu siguranță sunt locuri care par desprinse din povești în lume și de-a lungul timpului am tot scris despre plaje de vis, orășele pitorești și destinații spectaculoase. Totuși, există o ramură a turismului (nu foarte populară) care surprinde și îngrozește deopotrivă curioșii care aleg să călătorească în locuri misterioase care ascund secrete sinistre. Așadar, astăzi vă prezint un top mai neobișnuit, topul celor mai înspăimântătoare locuri din lume:

 1. Orașul Morților din Rusia

  Deși poate părea un oraș drăguț și liniștit cocoțat pe o colină, Dargavs este departe de această descriere. Orașul este rareori vizitat de turiști și reprezintă un semn de întrebare pentru cercetătorii care studiază interiorul căsuțelor din Dargavs. Aici, au fost depuse corpurile neînsuflețite ale locuitorilor orașului. 

  dargavs

 2. Buzludzha din Bulgaria

  În centrul țării, vecinii noștri bulgari au un monument colosal părăsit de zeci de ani. Buzludzha este cel mai mare monument din țară și a fost construit în cinstea partidului comunist bulgar. Impresionanta structură nu mai păstrează nimic din perioada sa de glorie, astăzi arătând ca un OZN deteriorat.

  buzludzha

  nomadasaurus.com

   

 3. Cimitirul Chauchilla 

  Cimitirul Chauchilla din Peru este unul dintre cele mai înspăimântătoare locuri pe care le poți găsi pe pământ. Aici au fost găsite rămășițe ale unor oameni îngropați cu peste 700 de ani în urmă.

  chauchilla-cimitir

  delange.org

   

 4. Castelul Leap din Irlanda

  Considerat unul dintre cele mai blestemate castele din lume (asta dacă blestemul poate fi măsurat *creepy*), Castelul Leap este cel mai popular loc în rândul pasionaților de paranormal. Se zvonește că proprietatea ar fi bântuită de numeroase spirite și că ridicarea construcției s-a realizat cu ajutorul magiei.

  castelul-leap

  carlsonhotels.com

 5. Biserica St. George din Cehia 

  Dintre toate locuri, acesta cred că m-ar speria cel mai tare. Nici nu vreau să îmi imaginez în câte secunde aș muri de spaimă dacă aș rămâne singură în biserică. Situată în satul Lukova , biserica a fost abandonată în anul 1968, iar pentru a-i spori potențialul ”nedumnezeiesc”, artistul Jakub Hadrava a realizat o serie de sculpturi care face din fosta biserică un loc extraordinar de ciudat și înspăimântător.

  st-george-lukova

  all-that-is-interesting.com

*Sursă foto: Pinterest.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s