Cele mai bune destinații pentru luna aprilie

destinatii aprilie

Dacă în martie încă am resimțit semne ale sezonului rece, în aprilie primăvara își intră cu adevărat în drepturi. Ploile se opresc, soarele strălucește pe cer cât e ziua de lungă și serile sunt numai bune de o plimbare.

Indiferent de care sunt planurile tale pentru luna aprilie, o mică escapadă n-ar strica mai ales cu așa prețuri mici. În luna aprilie încă poți să găsești prețuri accesibile pentru majoritatea destinațiile europene, iar noi le-am selectat pe cele mai bune pentru tine. Iată care sunt cele mai bune destinații pentru luna aprilie:

Cele mai bune destinații pentru luna aprilie. Milano

milano

Milano este cunoscut drept capitala modei europene și pe lângă sutele de magazine pe care trebuie să le vizitezi în timpul șederii tale, asigură-te că nu ratezi obiectivele istorice. Dacă ai cheltuit prea mulți bani pe haine, nu-ți face griji! Există numeroase lucruri pe care le poți face gratis în Milano.

Rezervă-ți biletul pentru Milano: 11-16 aprilie (34 EUR), 9-16 aprilie (34 EUR)

Cele mai bune destinații pentru luna aprilie. Lamezia Terme

Lamezia Terme

O destinație nouă care a intrat în vizorul călătorilor români după oferta de lansare a cursei de către Blue Air. Lamezia Terme este un oraș relativ mic din regiunea Calabria. Un obiectiv pe care trebuie să îl vezi este Mănăstirea celor 40 de martiri, una dintre cele mai vechi mănăstiri active din Europa.

Rezervă-ți biletul pentru Lamezia Terme: 6-9 aprilie (34 EUR), 13-16 aprilie (37 EUR),  9-13 aprilie (39 EUR),  20-23 aprilie (41 EUR)

Citește și: Bagajul de mână – Dimensiuni permise

Cele mai bune destinații pentru luna aprilie. Roma

colosseum - 2

Rămânem tot în Italia, mai exact în capitală. Roma este extrem de aglomerată în lunile de vară, iar temperaturile ridicate fac plimbările să pară mai degrabă un chin decât o plăcere, de aceea cel mai prielnic moment pentru a vizita Roma este primăvara. În aprilie te vei bucura de vreme excelentă și de un număr redus de turiști (față de lunile de vară).

Rezervă-ți biletul pentru Roma: 9-16 aprilie (51 EUR), 10-16 aprilie (54 EUR)

Cele mai bune destinații pentru luna aprilie. Barcelona

Barcelona

O altă destinație super populară care trebuie evitată vara este Barcelona. Cea mai bună perioadă pentru a descoperi orașul lui Gaudi o reprezintă primăvara. Rătăcește-te pe străzile unuia dintre cele mai frumoase orașe din Spania și fotografiază tot ce prinzi.

Rezervă-ți biletul pentru Barcelona: 3-9 aprilie (93 EUR*),  4-9 aprilie (92 EUR*), 5-9 aprilie (93 EUR*), 6-9 aprilie (93 EUR*), 8-11 aprilie (93 EUR*), 25-29 aprilie (92 EUR*)

*Prețurile fac parte din oferta TAROM valabilă până pe 5 aprilie 2017.

Citește și: 99 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să mori

Cele mai bune destinații pentru luna aprilie. Praga

praga

Capitala Cehiei este unul dintre cele mai frumoase orașe europene pe care poți să le vizitezi cu un buget redus. Dacă urmărești cu atenție ofertele companiilor aeriene poți să ajungi să zbori până în Praga cu mai puțin de 50 de euro (cu o escală). Totuși, dacă vrei să călătorești mai comod și să nu schimbi avioanele, poți profita de oferta celor de la TAROM valabilă până pe 5 aprilie 2017.

Rezervă-ți biletul pentru Praga: 9-12 aprilie (92 EUR*), 10-13 aprilie (93 EUR*), 12-20 aprilie (92 EUR*)

*Prețurile fac parte din oferta TAROM valabilă până pe 5 aprilie 2017.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s