Vacanță în Berlin – 203,5 EUR/p (zboruri directe+3 nopți de cazare)

moldova-berlin

Ta-dam! Așa cum am promis, de astăzi începe seria articolelor dedicate locuitorilor Republicii Moldova. Articolele vor fi publicate în zilele de marți și joi, iar pentru a fi ușor de recunoscut am atașat steagul Moldovei în partea dreaptă – sus. 

Berlin este unul dintre cele mai complexe orașe. Poți admira numeroase monumente istorice devenite astăzi repere turistice sau poți alege să descoperi partea artistică din spatele barierei naziste. Pe oricare dintre ele le-ai alege, suntem siguri că vrei să te distrezi cu bani puțini, așa că îți recomandăm articolul nostru cu 6 lucruri gratuite pe care le poți face în Berlin.

Perioada: 

  • 21-24 septembrie  2017

Transport:  

  • Chișinău – Berlin 95 EUR (dus-întors

Cazare:

  • Hotel Azimut – 217 EUR /3 nopți /2 persoane 

Total preț/persoană: 95 EUR (zbor) + 108,5 EUR (cazare)  = 203,5 EUR

Pentru rezervări click pe imaginea cu detalii și veți fi redirecționat către site-ul unde puteți achiziționa/rezerva biletele de avion și locația pentru cazare. Verifică AICI dimensiunile permise pentru bagajul de mână.

chisinau-berlin

cazare berlin

 


„Începând cu 28 aprilie 2014 de cetățenii moldoveni pot călători fără vize spre 26 de țări din Spațiul Schengen (Austria, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Ungaria), spre Bulgaria, Croația, Cipru și România (țări care se aplică politica Schengen), precum și spre Islanda, Norvegia, Elveția și Liechtenstein și, de asemenea, în Monaco, San Marino și Vatican, țări care nu au control de frontieră. Scutirea de vize se aplică doar deținătorilor de pașapoarte biometrice.”

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile în momentul publicării ofertei. Recomand efectuarea rezervărilor cât mai repede pentru a beneficia de oferta prezentată. Dacă aveți nelămuriri vă recomand să consultați pagina cu întrebări frecvente.

*Sursă foto: Pinterest

CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s