3 ținute diferite, o singură geantă

geanta-la-femme-kinderonnie (4)

Pentru cele care se întreabă cum reușesc să mă car mereu cu mine cu 4-5 ținute într-un singur bagaj de mână, răspunsul este simplu: planificare și un strop de creativitate.

Înainte de fiecare vacanță, în funcție de temperaturile din locația respectivă și de locurile prin care vreau să fac poze, îmi planific ținutele pe care vreau să le iau cu mine. De regulă, cele mai multe dintre ele se potrivesc cu aceleași accesorii și asta îmi permite să economisesc foarte mult spațiu.

În Budapesta, deși vremea n-a fost foarte prietenoasă cu mine la început, am reușit să port și fuste și pantofi cu toc (măcar pentru câteva ore). Folosind câteva artificii stilistice cunoscute și sub numele de ștrampi, tresuri sau colanți vătuiți, am reușit să fac niște super poze și la minut câteva grade.

Trecând peste fapta mea eroică și revenind la partea de mix&match și creativitate, în acest proces anevoios am avut doi aliați de nădejde – unul dintre ei aproape a murit pe front, dar celălalt a supraviețuit eroic. Înainte de Crăciun mi-am luat prima mea pereche de cizme peste genunchi care, pe lângă faptul că sunt cele mai confortabile lucruri pe care le-am purtat EVER, se potrivesc cu aproape orice am prin șifonier. Așadar, n-a trebuit să îmi fac foarte multe griji în privința încălțărilor … asta până le-am nenorocit flecurile și am fost nevoită să apelez la ghete și la pantofii roșii cu toc pe care îi luasem pentru o singură ocazie. Sacrificate pe front, cizmele mele m-au servit cu vitejie până în ultimele clipe.

După cizmele eroine, intră în scenă una dintre cele mai faine genți pe care le-am avut până acum. Luată cu doar câteva zile înainte de vacanță, geanta neagră care apare în 99% din pozele mele din vacanță poate fi găsită în magazinele fizice La femme Romania – au și site, dar acolo n-am găsit-o. Cu două compartimente încăpătoare, un model simplu cu accente florale și două mânere, geanta neagră de la La femme Romania a fost fix ce a trebuit pentru ținutele mele din vacanță. (Și spre deosebire de cizmele mele minune, aceasta nu m-a lăsat la greu.)

Apropos, cei de la La femme Romania aniversează 20 de ani de activitate și au 20% reducere pentru orice achiziție dacă ești studentă.

Pentru a exemplifica ușurința cu care am mixat geanta menționată mai sus, o să vă las câteva poze din vacanță. Restul le găsiți pe Instagram!

 

geanta-la-femme-kinderonnie (5)geanta-la-femme-kinderonnie (4)geanta-la-femme-kinderonnie (3)geanta-la-femme-kinderonnie (2)geanta-la-femme-kinderonnie (1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s