Mixed adventures

Ești dornic de aventură și cel mai bun loc de dormit este în tren spre o nouă aventură? În articolele din cadrul rubricii ”Mixed adventures” vei găsi oferte avantajoase în care sunt incluse mai multe orașe sau obiective turistice.

Sătul de căldura și haosul din București? Astăzi îți propun un mini-circuit în locuri pline de verdeață, aer curat și peisaje spectaculoase. Geneva, Annecy, Chamonix și Lacul Leman sunt punctele pe care ți le propun să le bifezi.

Ești gata de o nouă aventură? Nu prea curând, dar nu strică niciodată să avem biletele din timp. Astăzi îți propun să descoperi două orașe superbe din Italia care sunt la jumătate de oră distanță unul de celălalt.

Italia este plină de locuri frumoase fiecare având câte o poveste aparte. Despre Napoli este suficient să menționăm că este orașul unde a luat naștere faimoasa Pizza, iar Pompei, aflat la 30 de km de Napoli, este o lecție de istorie.

“Oraşul celor o sută de clopotniţe” a devenit din ce în ce mai căutat în ultima perioadă datorită arhitecturii deosebite și mâncării tradiționale care este delicoasă. Astăzi vă propun un city-break în Praga și la întoarcere avem bonus o noapte în Bergamo-Milano.

Wizz Air a redus astăzi tarifele pentru zborurile spre și din Marea Britanie, așa că m-am gândit la o mini vacanță în care să vizitați două dintre cele mai frumoase orașe ale Scoției, Glasgow și Edinburgh. Aflate la numai 1 oră distanță, puteți vizita Edinburgh cu numai £1.00 pe sens de persoană. Autobuzele circulă din oră în oră și puteți achiziționa biletele și online.