Student trips

Știi cum e când ai 20 de ani și ai da ocol întregului Pământ, dar abia îți ajung banii pentru shaorma de zi cu zi? Ei bine, eu sunt aici să te ajut.

Dau startul seriei de articole „Student trip: Low budget, Wild spirit”. Veți găsi aici ponturi pentru o vacantă reușită cu prietenii care să nu coste mai mult de 100 euro/persoană (zbor+cazare).

Orașul toreadorilor și al dansului flamenco își deschide porțile în fața ta. Un oras cosmopolit, Madridul este caracterizat de o viață culturală și artistică intensă dar și de o foarte variată viață de noapte.

Astăzi îți propun să profităm de reducerea de 20% aplicată zborurilor operate de Wizz Air și să vizităm Londra.

Cine a zis că Veneția poate fi admirată numai vara? Pentru prietenii din Cluj am pregătit o ofertă de nerefuzat 🙂

Astăzi avem o destinație clasică și accesibilă în orice perioadă a anului. Dacă ești pentru prima dată în Roma nu ocoli niciun monument pentru care Roma este faimoasă. Dacă ai mai fost în Roma și ai vizitat tot ce era de vizitat, acum este timpul să mergi numai pentru relaxare. Încearca unul din bazinele termale pentru care Roma este vestită.

Ești din Tîrgu-Mureș sau Cluj? Astăzi e momentul pentru o vizită în Budapesta. Capitala Ungariei este recunoscută pentru viața de noapte și arhitectura deosebită.

Eindhoven este al cincilea oraș ca marime al Olandei. Situat la 120km de Amsterdam, Eindhoven are câteva muzee drăguțe care merită vizitate. Daca ești printre pasionații de tehnologie, Eindhoven trebuie bifat pe lista de destinații 🙂 O să las mai joc câteva poze ca să îți faci o idee despre ce o să găsești acolo.

Varșovia, capitala Poloniei, este destinația zilei de azi. Distrusă în proporţie de 85% în timpul celui de-al doilea război mondial de către nazişti, se spune că Varşovia a fost reconstruită plecând de la tablourilor foarte detaliate realizate de către Bernard Belloto.

Valencia, un oraș plin de culoare și voie bună, este propunerea mea de astăzi. Nimic nu se compară cu plajele întinse din Spania!

Astăzi am găsit prețuri foarte bune pentru ruta București-Londra, așa că ne facem bagajele și o vizităm pe regină.

Profităm de prețurile mici ale zborurilor cu ruta București – Berlin și rezervăm un weekend din septembrie pentru o aventură nemțească.

Bilete ieftine către Budapesta? Astăzi ne îndreptăm spre vecinii noștri și mergem sp le vizităm capitala.

A venit rândul prietenilor din Timișoara să se bucure de o super ofertă pentru vacanță. Un apus de soare la finalul lui septembrie e unul dintre cele mai romantice lucruri de care poți avea parte în Veneția.

Dacă escalele nu sunt o problemă, astăzi vă propun o destinație nouă: Ljubljana. Capitala Sloveniei este recunoscută pentru arhitectura deosebită și muzee.